121022

Miercuri, 12 octombrie 2022

Henț cu mâna

Semne bune

Echipele de fotbal din Uricani și Vulcan, ambele în Liga a IV-a Hunedoara, intraseră într-un con de umbră. Loturi decimate, îmbătrânite, zero victorii.

Iată că etapa trecută, a 6-a ca “număr de ordine” în actualul campionat a adus o rază de speranță. C.S.M. Vulcan, care pornise rău de tot, 0-10 la Gloria Geoagiu, reușește să se adune sub bagheta lui Doru Mârșava, trecând peste șocul plecării în masă a vreo 10 jucători la Lupeni și se redresează. 

Cu necunoscuții: Buda, Căploiu, Dencișor, Șuteu, Prună, Racz sau ex-jiulistul Petru Selaje, C.S.M. Vulcan reușește o victorie la Călan și parcă respiră un alt aer.

Minerul Uricani scapă de sub obsesia unui “zero barat” în dreptul inventarului de punct, antrenorul Toni Sedecaru redresând corabia după un 3-0 cu Viitorul Șoimuș. Important este că s-a produs declicul. La ambele echipe din vestul Văii Jiului. Hai să vedem ce-o mai urma...


FOTBAL. LIGA A IV-A HUNEDOARA

Minerul Lupeni - Gloria Geoagiu 3-0

Un lider fără... glorie!

Lupeniul nu a lăsat nicio urmă de speranță celor de la Gloria Geoagiu, veniți în postură de lideri în Valea Jiului.


Echipa gazdă, cu un imn nou, rapid adaptat de sutele de spectatori, a pornit cu elan încă din startul partidei, astfel că la pauză conducea cu un confortabil 2–0.
Cu un Șilip extrem de combativ pe ambele flancuri, cu un Bănceanu în zi mare, cu un Ciocârlan sigur și decis în apărare, cu un Ionuț Roșian mereu imprevizibil, Minerul Lupeni nu a lăsat nicio clipă impresia că nu ar putea câștiga acest joc.
,,
Este cel mai bun joc al nostru din acest sezon. Am întâlnit o echipă bună, dar băieții noștrii au respectat tot ceea ce le-am cerut. În plus, au avut atitudine și o mare dorință de victorie, ceea ce s-a văzut pe durata meciului. Suntem în grafic, ne-am calificat și in semifinalele județene ale Cupei României, sunt mulțumit” a declarat antrenorul lupenenilor, Dan Voicu (foto medalion).

MINERUL LUPENI – GLORIA GEOAGIU 3 – 0 (2 – 0)
Minerul Lupeni (antr. Dan Voicu): A. Farcaș, D. Androne, Ciocârlan, Buțurcă, Șilip, I. Roșian, Seb. Glăvan (min.66 D. Maria), M. Bănceanu, Mândreci, Gabi Rădulescu (min. 82 Ciorâia), D. Belei (min.52 Băcăran).
Gloria Geoagiu (antr. Gabriel Cotoară): Apostol, Puțan, V. Sav (min. 65 Samoilă), Stroca (min. 46 Vișan), Ciucurescu, Vajda, Fulea, Cl. Marcu (min. 60 D. Sav), Răcean (min. 46 Noja), Bacrău, Oară (min. 60 Tocu).
Arbitru: Cătălin Jurgiu – Hunedoara. Spectatori: 500.
Golurile:

1–0: min. 3, Bănceanu din 6m;
2–0: min. 43, Bănceanu din 10 m;
min 75 – Tocu în transversală;
3–0: min. 87, Băcăran din centrarea lui Mândreci.

VULCANUL A ERUPT!


Cu o nouă echipă în actualul sezon, Vulcanul lui Mârșava a început rău, 0–10 la Geoagiu, dar iată, după șase etape, se întoarce cu victorie de la…. Victoria Călan, 3–2. Corobea a deschis scorul pentru oaspeți (autogol), apoi Horobeț și Selaje au mai punctat de două ori.

Minerul Uricani câștigă clar meciul cu Șoimușul, ,,veteranii” Anghelina (31 de ani), Cristi Ban (46 de ani) și Mugurel Radu (53 de ani) punctând pentru o victorie clară a echipei lui Toni Sedecaru. De remarcat că echipele de la Vulcan și Uricani au realizat primele victorii în actualul sezon.

ANIVERSARE

Genu Tuțu

Share by: