190823

Sâmbătă, 19 august 2023

Pastila de sport

POST SCRIPTUM LA UN... MECI "DE POVESTE"

Să punem, totuși, punct.

Jiul – Corvinul, 1-4, în Cupa României. Meci frumos, câștigat pe merit de hunedoreni. Galeria lor, o manifestare de ev mediu.

“Barosanii” de la județ au recționat în urma unui material despre implicarea lor în mizeria proliferată de “suporterii” corviniști care au insultat tot ceea ce ține de Valea Jiului.

Un vechi prieten, și el cândva bun gazetar sportiv, Ion Bădin, în prezent vicepreședintele C.J. Hunedoara, a venit cu o precizare la obiect: “C.J. Hunedoara se dezice total de modul în care o grupare de suporteri ai Corvinului au strigat acele trivialități la adresa locuitorilor Petroșaniului (n.n. le reamintim: “păduchi”, “săraci”, “șobolani”, “gunoaie”, “m**ști”, “LGTB-iști”, “javre ordinare”, ce mai… o întreagă poezie!). În plus, C.J. Hunedoara nu are nicio implicare financiară în susținerea echipei, ea aparține Primăriei Hunedoara. Încă o dată, regret cele întâmplate, dar e vorba de galerii care se înjură de ani de zile. Sperăm ca pe viitor organele de ordine să treacă la măsuri radicale, cu evacuarea unor astfel de elemente de pe stadioane”.

Dixit!



Genu Tuțu

Share by: