241023

Marți, 24 octombrie 2023

Henț cu mâna

L-au prins pe derbedeu!

Stai, citești, asculți și te crucești: Gino Iorgulescu, un respectat fotbalist al Sportului Studențesc în anii '80, devenit între timp un anonim președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, pare mai bandit decât fi-su. De când a comis nenorocirea aia din 2019, când fiind la volanul mașinii sale, cu 143 km/h, beat și drogat, fiul Mario Iorgulescu a tot încercat prin fel și fel de tertipuri să-l acopere pe derbedeu. 

Vezi-Doamne afectat de ceea ce a făcut (să mori tu, șmechere?!), l-au dus la un spital prin Italia, la relaxare lângă lacul Como.

Cu chiu cu vai, justiția română îl condamnă (după tergiversări de patru ani) la închisoare pentru 13 ani și 8 luni. Pe derbedeu deocamdată îl doare la pulpă, omu' e relaxat, viață bună, toate cele. Acu' să vedem atitudinea italienilor, care conform legii din 2021, o instanță de apel poate refuza predarea unui cetățean U.E. cu reședință legală în Italia.

Mai știi, scapă odrasla L.P.F-istă!


FOTBAL. LIGA A III-A, SERIA A 7-A

Universitatea II Craiova - Jiul Petroșani 4-3 (2-1)

TRICĂ URCĂ PE PRIMUL LOC

Meci disputat pe Centrul Turistic pentru Agrement și Sport Dolj din Craiova, un joc disputat cu multe faze spectaculoase de unde au rezultat șapte goluri! Cu tânărul Atanas Trică (19 ani), component al Naționalei U.20, C.S.U II Craiova, a avut omul, care a reușit să puncteze de trei ori, trecând în fruntea golgeterilor Seriei a 7-a.

C.S.C Ghiroda a dat patru, a mai avut două bare - minutul 21 și 26 Buia, și 5 (cinci) ocazii clare (minutul 29 și 37 Al. Popovici, minutul 42 Petruș, intervenție M. Popescu, minutul 88 Mancaș, minutul 90+3 D. Pop, apără M. Popescu) -, jiuliștii mulțumindu-se (sâc!) cu golul de onoare și cu o mare ocazie (minutul 52 a lui June).

Jiul are meritul că fiind condus cu 4-1 și-a revenit excelent, pe final, cu dubla lui Istrate, fiind foarte aproape de a pleca cu un egal. Poate la Șimian...

RUNDA CU RECORD DE GOLURI, 30 LA NUMĂR!

*Nici o echipă din serie nu a reușit în deplasare, măcar un punct, gazdele câștigând, pe linie, la un scor general de 23-7!

*Nepotul lui Ilie Balaci, Atanas Trică, a reușit un hat-trick în meciul Craiovei cu Jiul, trecând în fruntea golgeterilor.

*Cinci jucători (Buia - C.S.C Ghiroda, Istrate - Jiul Petroșani, Cioablă - A.C.S.O Filiași, Baidoo - C.S.M Deva, Trip - Viitorul Șimian) au reușit câte o dublă.

*C.S.M Deva rămâne singura echipă neînvinsă, având același număr de goluri marcate ca și liderul A.C.S.O Filiași, 20.


FOTBAL. CAMP. JUDEȚEAN JUNIORI U.19 (GR. 2004)

Jiul Petroșani în revenire, Minerul Lupeni prima înfrângere

Cu trei etape înainte de încheierea turului, constatăm că liderul Minerul Lupeni pierde la un scor surprinzător acasă, 0-5 cu C.S.M Deva, fiind la prima înfrângere, în timp ce Jiul Petroșani este într-o revenire, fiind la a 3-a victorie în ultimele cinci etape.

Am căzut fizic după minutul 65, s-a accidentat și Tanți, un jucător de bază, C.S.M Deva s-a dovedit echipa mai bună” a precizat președintele Minerului Lupeni, Nelu Hațegan.

De la Jiul Petroșani, antrenorul Damian Militaru a spus: "Echipa s-a mai conectat la acest campionat, este mai omogenă, jucătorii au mai căpătat încredere. Cred că suntem pe drumul cel bun”. 

Genu Tuțu

Share by: