251023

Miercuri, 25 octombrie 2023

Henț cu mâna

Petrică, Petrică dă pe GSP!

Mai țineți minte strigătul acela simpatic a lui Gigi Becali, când își îndemna un apropiat să privească la un material cu „mogulul oilor”?

Ei bine, cam așa s-a întâmplat cu materialul despre Alin Simota, boss-ul Jiului din perioada 1999-2013, când a apărut într-o emisiune-eveniment „Liber la Vorbe” pe canalul de YouTube al subsemnatului.

Alin Simota a vorbit fără perdea și mai sincer ca oricând, despre „făcutele și nefăcutele” din fotbal, dezvăluiri savuroase, ceea ce a atras interesul celor de la GSP (Gazeta Sporturilor), care au făcut o recenzie a circa 60 de minute a respectivului podcast, episodul 82, pe care-l găsiți pe YouTube.

Da, „am dat pe GSP” și am vazut acolo preluări din podcast, interpretări ale declarațiilor lui Alin Simota, mai ales referitoare la ratarea promovării din 2004 și apoi reușita un an mai târziu.

„Omul de afaceri Alin Simota a apărut complet schimbat, mai „fit”, în podcastul Liber la Vorbe, preciza în final autorul articolului din GSP, Adrian Jitea.


Dincolo de valurile tumultoase ale vieții, să-i spunem La Mulți Ani lui Alin Simota, pentru cei 56 de ani pe care-i împlinește astăzi! 



FOTBAL. LIGA A IV-A HUNEDOARA

Cu o excepție, Valea tot... la vale!

Nici etapa a 9-a nu a fost una mai bună pentru echipele Văii Jiului, cu excepția Lupeniului, făcute zob pe unde au jucat. Minerul Uricani (antrenor Tony Sedecaru) a luat iarăși căruța de goluri, 1-7 la Sântămăria Orlea, reușind totuși un gol în minutul 81 prin Vasile Călin.

Inter Petrila a luat o „manita”, 0-5 la Dacia Orăștie, în timp ce C.S.M Vulcan a pierdut la scor de forfait, 0-3 la Lupeni.

În aceste condiții, în play-off-ul de la primăvară, va fi o singură echipă din Valea Jiului.

 Dialog amical între antrenorii Dan Voicu (Lupeni) și Doru Mârșava (Vulcan)

TREI ZERO PENTRU TREI PUNCTE

Meci echilibrat în prima jumătate de oră, dar Lupeniul apasă pe accelerație și face 2-0. Krafft (minutul 42) putea reduce din handicap dar ratează incredibil de la 8m singur cu portarul A. Tonca, vin două bare zguduite de Mândreci (minutul 53) și Mazilu (minutul 80), va fi în final 3-0, sub cerul albastru de octombrie, acolo, pe malul Jiului de Vest….

NUMAI CU ID-UL

R.O.A.F-ul obligă începând cu etapa a 11-a ca accesul în incinta terenului de joc, vestiare, va fi permis numai pe  baza ID-urilor eliberate de A.J.F Hunedoara, conform art. 59.

Pe banca tehnică au dreptul următoarele categorii de oficiali: conducător de delegație (manager sportiv, contract voluntar), antrenor principal (licența C, U.E.F.A), antrenor secund (licența C, U.E.F.A), director tehnic (prep. fizic, antrenori cu portari) și medic (asistent medical).

S-a făcut ordine!


FOTBAL. LIGA A V-A HUNEDOARA

"Narcisa" pălește la final de tur

Surprinzătoare înfrângerea Narcisei Sălaș, 0-3 în ultima etapă a turului la Unirea General Berthelot și astfel pierde poziția de lider de toamnă în favoarea celor de la A.C.S Unirea D.M.O Țara Hațegului (!?!), învingători cu 1-0 la Crișcior.

Genu Tuțu

Share by: