270423

Joi, 27 aprilie 2023

Henț cu mâna

Ciomăgari cu acte-n regulă

Fotbalul românesc a luat-o razna rău de tot. Am stat să analizez la rece întâmplarea din Giulești - știți, locul ăla unde inteligentul de Săpunaru spunea că centenarul Rapidului e la anul, la 101 ani!? - un loc cu explozie întârziată de pe vremea când locomotivele înnegreau oamenii și invers. Așa-zisul derby Rapid - F.C.S.B (1 - 0) a fost de fapt un măcel sub umbrela V.A.R-ului, o chestiune din ce în ce mai inutilă în campionatul nostru, că vorba aia, este, dar lipsește cu desăvârșire! 

Două intrări criminale ale no name-urilor Onea și Dragoș Grigore, doi papagali cu statut de fotbaliști, au rămas nesacționate. Au cotonogit giuleștenii la F.C.S.B.-iști de au sărit vagoanele de pe șinele din Gara de Nord, dar nimeni n-a zis nimic. În fine...

Una peste alta, rapidiștii lui Mutu au apelat la toate mijloacele de intimidare, jucând la rupere. Și nimeni n-a zis nimic. Las că nu-i rău!


FOTBAL. LIGA A IV-A HUNEDOARA

Maratonul continuă!

La o săptămână de la încheierea campionatului regular în Liga a IV-a Hunedoara, încep turneele play-off / play-out. 

O singură echipă, Minerul Lupeni antrenată de Dan Voicu (foto), este din Valea Jiului, ea fiind și principala favorită din postura de lider.

Vrem să abordăm la fel de serios și în continuare aceste șase etape din play-off, precum și cele două meciuri din semifinalele Cupei României (n.n cu Șoimul Băița) și, de ce nu, să câștigăm trofeul județean. Sunt două ținte pe care ne dorim cu toții, acum la renașterea fotbalului lupenean să le atingem”, a spus antrenorul Dan Voicu.

Genu Tuțu

Share by: