280323

Marți, 28 martie 2023

Henț cu mâna

A fost bine, a fost rău?

După startul luat de Jiul în actualul campionat al Seriei a 7-a a Ligii a III-a, lucrurile păreau mult mai roz. Antrenorul George Zima venise cu mult entuziasm, crease o echipă frumoasă, apoi „lanțul de iubire” s-a rupt, tânărul antrenor plecând în iarnă de la Petroșani. Au plecat și jucători, au venit alții, plus antrenor nou, Flavius Boroncoi, lucrurile s-au legat mai greu, Jiul nereușind nicio victorie. A fost și bine și rău. 

Jiul a avut un trend ascendent până la meciul din Cupa României. În anul calendaristic 2023, Jiul nu a reușit nicio victorie. Asta face parte din partea negativă a lucrurilor. Echipa nu și-a mai găsit ritmul din toamnă, dar cum se zice, speranța moare ultima. Acum, s-a tras linie. Campionatul regular ne-a plasat sub „linia de demarcație”, adică în bătălia pentru evitarea retrogradării. Nu sună bine, dar asta e. Acum o luăm de la capăt. Cu speranța că vom fi cei mai buni în play-out.



FOTBAL. LIGA A III-A, SERIA A 7-A

Aurul Brad - Jiul Petroșani 2-0 (0-0)

Doar o repriză...

Jiul nu a putut mai mult. Echipa lui Boroncoi a ținut piept o repriză, dar apoi a cedat. Rămâne doar statistica…


LIDER NEÎNVINS


*C.S.M. Deva a încheiat en fanfare campionatul regular, fără nicio înfrângere, după un 1 - 1 în ultima etapă la Tg. Cărbunești, conducând cu 1 - 0 până în minutul 80.

*Surprinzătoare victoria Viitorului II Tg. Jiu, 3 - 2 la Șimian, gorjenii conducând la un moment dat cu 3 - 0.

*La fel, o surpriză negativă pentru gazde, în meciul Retezatul Hațeg - Progresul Ezeriș 0 - 0.

Fotbal, Liga a III-a, Seria a 7-a ed. 2022-2023

(nr. 68) - camp. play-out tur/retur

Genu Tuțu

Share by: