90124

Marți, 9 ianuarie 2024

Henț cu mâna

Bucuria unei recunoașteri

Fie-un premiu cât de mic… tot te bucură un pic!

Iată că, podcastul realizat online, pe Facebook și Youtube, de mai bine de un an, cu peste 90 de episoade la activ, și-a găsit rezonanță și printre cei „vizați” în emisiuni, cei din zona fotbalului.


În acest context la Gala Fotbalului Hunedorean, organizată de A.J.F Hunedoara la finele anului trecut, podcastul „Liber la Vorbe” a primit un premiu de excelență în calitate de partener media, „ca simbol al mulțumirii pentru contribuția la dezvoltarea fotbalului hunedorean”. 

Președintele forului hunedorean, Cristian Petrean a fost mereu receptiv la sugestiile și ideile plecate din „Liber la Vorbe”, numeroase dintre emisiuni abordând teme ce priveau în profunzime fotbalul hunedorean.


La rândul meu și eu mulțumesc tuturor antrenorilor și jucătorilor, receptivi la critici și laude și doresc ca „Liber la Vorbe” să rămână un reper pentru cei ce iubesc fotbalul hunedorean. La fel și „Cronica Văii Jiului”, gazdă bună pentru fenomenul sportiv. 



EVENIMENT

Viitorul fotbalului petroșenean sub luminile rampei

Sala Teatrului Dramatic „I.D. Sârbu” din Petroșani a fost gazda celei de-a 3-a ediții a Galei Fotbalului Juvenil.

Peste 180 de copii a celor opt grupe de juniori înscrise în campionatul județean au fost prezenți la întâlnirea cu Moș Crăciun, însoțiți de antrenorii de la C.S.M Jiul și Școala de Fotbal „Damian Militaru”, de către antrenorii Cosmin Kandut (președintele S.F „Damian Militaru” din 2018), Sorin Ghițan, Gabriel Rujoi, Dan Voinea și Cristian Costa.

A fost un eveniment cu emoții și bucurii, fiind o sărbătoare a fotbalului, dar și de comemorare a micuțului fotbalist Cosmin Popan, plecat dintre noi în urma unui cumplit accident petrecut în 2022.

Extrem de importantă a fost implicarea în realizarea evenimentului a lui Cosmin Kandut, care a alcătuit un program excelent în cele două ore de spectacol.

Cosmin Kanut



Sursa foto: Facebook AJF Hunedoara

PREMIERĂ

Gala fotbalului hunedorean la prima ediție

A.J.F Hunedoara a organizat în premieră, la finalul anului trecut (21 decembrie 2023) un eveniment de amploare, sub genericul Gala Fotbalului Hunedorean, un eveniment dedicat sărbătoririi excelenței în fotbal, precum și a recunoașterii contribuției importante aduse în dezvoltarea fotbalului hunedorean. 

Au fost mai multe momente importante (evenimentul a fost găzduit de Aula Magna a Facultății de Inginerie din Hunedoara), printre care și distribuirea de mingi achiziționate în cadrul proiectului „Împreună pentru dezvoltarea fotbalului hunedorean”, proiect finanțat de Federația Română de Fotbal.

Premiul de Excelență, cel mai important a fost atribuit echipei Corvinul Hunedoara, pentru ascensiunea sa fulminantă în ultimii trei ani, iar Florin Maxim a fost numit „Antrenorul Anului”. Foștii jucători ai Corvinului, Ioan Andone, Ioan Petcu, Romulus Gabor și Dorin Nicșa au primit distincții pentru întreaga lor activitate, iar grupele de juniori U.15 și U.17, un premiu pentru parcursul lor în întrecerile naționale din acest an. Au fost acordate o serie de plachete și diplome celor care s-au remarcat și în activitatea media, antrenori, conducători și alți factori împlicați în fenomenul fotbalistic.


Printre cei premiați s-au aflat și nume din Valea Jiului, pentru întreaga lor activitate, Damian Militaru, Tony Sedecaru și Petre Zlate, precum și „Trofeul Fair Play” acordat echipei Under 19 Jiul Petroșani. 

CRONICA SPORTULUI VĂII JIULUI

Genu Tuțu

Share by: